Klubski večeri

Sobota, 9. 2. ob 22.00 – Frag::ments w. HYDRO (Commercial Suicide / UK)

Z njegovo široko paleto stilov sta Hydrovi
edini konstanti kakovost in globina glasbe. S številčnimi nastopi
že 22 let trese odre po klubih okoli sveta. Z rezidencami po Veliki Britaniji, Barceloni, Pekingu in Seoulu si je oder delil z velikani, kot so Goldie, Andy C, Grooverider, Roni Size, Kemistry & Storm, Marcus Intalex, DJ Krush & DJ Shadow.
Njegove prve izdaje so uzrle luč sveta že leta 2003, ko je prvič ustvarjal z vsemogočnim Breakom za Fiercov label Quarantine ter DNAudio. V zadnjih 16 letih uveljavljanja in konstanto kakovostnih rilisov pa sedaj izdaja že skoraj na vseh velikih založbah ter z rednimi collabi s Total Science, Naibu, DLR, Mako, Villem, Fields, Mindscape, Spinline, Sam KDC, War, Mateba. Številni DJ-i in voditelji radijskih oddaj pa njegove stvaritve redno predvajajo na BBC Radio 1, 1Xtra, Rinse FM ter Noisia Radio.
Hydrov brezčasen zvok in predanost produkciji, kot tudi občutek in prilagodljivost na plesiščih, v deep in heavy zvoku, ga uvrščajo med najbolj cenjene DJ-je na sceni.
Udeležba obvezna!
Line up: HYDRO (Commercial Suicide, Utopia, Metalheadz / UK) Darth Péter (Bass Camp / HU) AiA (Dropamine Rec.) Dirtyspeakerz (Frag::ments) Sunneh (Frag::ments) Riba (Frag::ments)
Visuals by 5237
Music Policy: DRUM`N`BASS / TECH STEP / NEUROFUNK
Vstopnina: 6€ pred polnočjo / 8€