Klubski večeri

Petek, 8. 2. ob 23.00 – Elektroliza: SYNC 24 (Cultivated Electronics)

SYNC 24 (Cultivated Electronics / London) LE CHOCOLAT NOIR OCULAR NULLA + RGB video
Vodja uveljavljene londonske založbe Cultivated Electronic Phil Bolland je zadnjih 15 let eden vplivnejših distributerjev visoko kvalitetnega temačnega elektro zvoka, najsi ga servira pod svojim producentskim imenom Sync 24, kot DJ, ali pa organizator elektro večerov Scand.

Phil se je kot Sync 24 na elektro sceni prvič vzpostavil leta 2003 z dvema izdajama pri založbi Touchin Bass, štiri leta kasneje pa je ustanovil lastno blagovno znamko Cultivated Electronics, ki se je kmalu okrepila z izdajami drugih producentov, kot so E.R.P., DMX Krew, James T. Cotton, Radioactive Man, The Exaltics, Morphology, Silicon Scally, The Hacker, JTC, Marco Bernardi in Scape One. Nedavno se je v okviru sveže izdane kompilacije med velikimi elektro imeni upravičeno znašel tudi Umekov elektro projekt Zeta Reticula.
Sama produkcija Sync 24 in njegovi DJ seti, s katerim se bo publiki predstavil tudi v Ljubljani, je kombinacija temačnejšega plesnega elektra in funka. Z izdajami pri etiketah Electrix, Solar One, C.P.U in svoji lastni Cultivated Electronics se njegova glasba redno uvršča v sete priznanih DJ-jev, kot so Dave Clarke, DJ Stingray in Helena Hauff.
Na prihajajoči Elektrolizi lahko pričakujete brezkompromisno vadbo ob poplesavanju ob zvokih računalniškega elektro fanka v slogu nekakšne Drexiyanske avanture, ki jo bosta zabelila elektra serviserja Le Chocolat Noir in Ocular, večer pa bo uvedla prva domača elektro dama Nulla.
Vstopnina: 5€ pred polnočjo / 7€