Klubski večeri

Petek, 15. 2. ob 23.00 – SUBØ: Bojler x SNIF w/ Merca Bae

Po uspešnem zagonu sveže mesečne serialke se SUBØ v novem letu vrača z okrepitvami. Februarja bosta v Channelu združili moči ekipi
Bojler
in
SNIF, ki se jima bo pridružil zelo vroč španski producent in DJ Merca Bae. MERCA BAE
(ES) Dvmir
b2b
KMN Futon
b2b
Lil Ris
Novack
TMA VJ SMECH
Merca Bae spada v kategorijo drznih producentov, ki na mračen in futurističen način reinterpretirajo karibske ritme dancehalla, reggaetona in dembowa ter jih kombinira z energičnimi club in bass bangerji. Odlikuje ga spretna dinamika spajanja težkih industrialnih udarcev z bolj prijaznimi in domačimi mainstream trendi v hip-hopu in dancehallu. V svoji karieri je sodeloval s številnimi artisti, kot so Imaabs, Zutzut in 45diboss, in kolektivi, kot so Bala Club, Symbols, NAAFI in Mixpak. Po izdaji EPja Mistico, ki mu je prinesla globalno prepoznavnost, pa je v letu 2018 v sklopu svetovne turneje obredel lepo število klubov, med drugimi tudi legendarni berlinski Berghain, barcelonski Razzmatazz in seulski Cakeshop, in festivalov, kot sta Sónar in Creepy Teepee.
Za še bolj razgreto vzdušje na zabavi bodo poskrbeli selektorji ekip SNIF in Bojler, ob tovrstni priložnosti tudi z ekskluzivnimi b2b navezami, in VJ SMECH s klasično hudimi videoprojekcijami.
Vstopnina: 5€ pred polnočjo / 7€