Klubski večeri

sobota, 6. 5. ob 22.00 – Dub Lab Special: Official Bass Camp ORFU 2017 Launch party

Za ljubitelje nalomljenih in težkokategoričnih bass ritmov vam v soboto 6.5.2017 – Dub Lab pripravlja še eno izmed specialk letošnje sezone, tokrat v sodelovanju s festivalom BASS CAMP ORFU (Madžarska). V našo prestolnico prihajajo eni izmed vodilnih lokalnih predstavnikov madžarskega bass podtalja, ki so pripravljeni dodobra zatresti Channel Zero. Obeta se nam večer poln novih smernic v žanrih kot so: Dub, Dancehall, Dubstep, Bass, Grime, Halftime, Dnb, Jungle in ostalih bass derivatih.
Line up: Bergi, Sirmo, Nnothing. Darth P, Freeverse, Rollking.
Po uspešni in nepozabni otvoritvi festivala poleti leta 2016, se Bass Camp 19. – 22. julija 2017 vrača s
4-dnevnim dogodkom, ki bo postregel s težko kategorijo v bass zvrsti glasbe! Festival temelji na velikem kampu v mestecu Orfű, ki se nahaja v jugozahodnem delu Madžarske.
Skrit v slikovitih hribih Mecsek, zraven čudovitega jezera in daleč stran od hrupa velikih mest, je prizorišče kot nalašč za druženje vseh, ki ljubijo alternativno stran zvrsti drum & bass-a, dubstep-a, jungle-a, uk garaže, dub-a in grime-a ter preostale bass elektronike. Poleg žanrov najodmevnejših Madžarskih DJ-ev, bo festival gostil več kot 30 nastopajočih iz Velike Britanije in ostalih sosednjih držav. Vsakdo, ki se je udeležil prvega Bass Camp-a lansko leto vam lahko pove, da je to ena izmed tistih glasbenih izkušenj, ki jih ne želite zamuditi. Festival s posebnim vajbom in v družbi prijetnih ljudi! I Facebook I Mixcloud
Facebook dogodek
Dubbing is a must!!! 

Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0 Support: Reggae.si
Vstopnina 5 eur