Klubski večeri

ponedeljek, 8. 5. ob 22.00 – DubLab: Sun Matt meets Munchies Sound System Inna Dub Lab, Vol. 2

Munchies Sound System je mlad kolektiv iz Pule. Fantje so se združili z namenom širjenja in promoviranja reggae glasbe in sound system kulture. Od samega začetka delovanja, leta 2014, organizirajo sound system dogodke v Puli, prav tako pa so sodelovali na večjih festivalih v regiji, kot so: Seasplash, Lost Theory, Modem, Overjam,..
Proti koncu leta 2015 so s pomočjo in nasveti ekip Digitron, Warrior Charge in Rockers Dub Mastersov izdelali svoj lastni sound system in pričeli z organiziracijo mesečnih sessionov na katerih so poleg regionalnih izvajalcev nastopila tudi večja imena kot so Vibronics in Madu Messenger, Egoless, Resistence in Dub, Indica Dubs… Od leta 2016 naprej organizirajo mesečne partyje v Pulskem Klubu Uljanik kjer imajo vedno dober odziv in super vibe!
Člani kolektiva so Count Macuka, Tappa Zoki, Pacha Banton in Damien Prophet. Njihova selekcija temelji na potovanju od Rootsa, UK Dub-a ter vse do modernega sounda angleškega in prepoznavnega francoskega duba. Pričakujte energičen nastop z veliko live efektov katere spremljata 2 MC-ja. I Mixcloud I Soundcloud
Iz Istre, Terre Magice, prihaja original sound guru Mr. Sun Matt. Tokrat nam bo predstavil selekcijo – session, ki nas bo dvignil v “ganja happy” sfero.
I Mixcloud I Soundcloud ”Reggae variations inna roots, dub, dancehall & rub-a-dub style.. from history to tommorow.”
Dubbing is a must!!! 

Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0 Support: Reggae.si
Vstopnina: 3 eur