Live act

sobota, 18.4. ob 23.00 – Elektroliza: BLASTROMEN (Fin)


BLASTROMEN live (Fin) ERRORBEAUTY (Crobot Muzik) N-TER (Crobot Crew) DJ XED (Crobot Crew) OCULAR (Elektroliza) + RGB video
Blastromen je finski elektronski duet, ki sta ga leta 2003 ustanovila Mika Rosenberg in Sami Koskivaara. Njuna glasba je spoj starošolskega elektra, sintetizirane glasbe, modernega techna in elektronske glasbe, ki slavi preteklost in pozdravlja prihodnost. Glasbene teme, ki jih ustvarjata, odnaša nekje med futuristične pokrajine in znanstveno fantastiko, kjer kompleksne in sodobne produkcijske metode, spevne melodije in vokodersko petje naredijo njuno glasbo edinstveno.

Že s prvo EP izdajo „Robot Aggression“ sta Blastromen uspešno markirala svoj elektro žanr izven svojih geografskih meja, čemur so sledili še drugi EP in dva studijska albuma za nemško založbo „Dominance Electricity“ ter številni nastopi, ki so se skozi leta razvili do prav posebne izvedbe, ki vključuje svetlobne jakne, sprogramirane na način, da sledijo njuni glasbi.
Po intenzivnem studijskem delu, izdaji lanskega albuma „Reality Opens“ in ob desetletnici delovanja se Blastromen ponovno podajata na klubske in festivalske odre, medtem pa pripravljata tretji studijski album ter nadgradnjo njunih spektakularnih jopičev.
Blastromen: Facebook I Soundcloud
Elektroliza: Facebook I Soundcloud
Vstopnina: 5 eur do 24h / 7 eur