Klubski večeri

petek, 17.4. ob 23.00 – Mami’s Magic & MODEM taser party w. LUCAS (Tip Records)

Pomlad je že tu, poletje pa ne prav tako daleč in festivalska mrzlica pa že deluje. V naši bližini je kar nekaj festivalov z eminentnimi imeni PSY scene. Ta hip lahko zatrdimo, da najboljši underground festival MODEM bo letos še bolj zveneč kot leta poprej. V sodelovanju z njim vam tokrat mami pripravlja pravo Goa poslastico.
V goste nam tokrat prihaja producent in DJ Lucas – TIP Records. Po plesiščih kraljuje že od zgodnjih 90-tih, kjer se je njegov trance-techno zvok začel križati z zvokom, ki se je v tistih časih vrtel po Goi, tako da je imel priložnost nastopati na začetnih zdaj že legendarnih TIP-ovih žurkah.

Izpod njegovih rok prihajata dva visoko cenjena albuma (God Save The Machine in Tales Of Head ) in nešteto sodelovanj z znanimi artisti Psy scene kot so: Eat Static, Hallucinogen, Avalon, Tristan, Dickster, Sonic Species in Laughing Buddha.
Lucas je s svojim unikatnim UK psihedeličnim zvokom znan kot vodilni DJ Raja Ram-ove založbe TIP records. S solo projektom in live actom “Sybarite” ga bo letos priložnost poslušati na več festivalih, nam najbližji pa je prav MODEM festival na Hrvaškem.
Temu edinstvenemu večeru se bo pridružil še nam zelo znan in priljubljen Zenon records DJ Val Vashar iz sosednje Hrvaške, čigar zvok je znan vsem ljubiteljem dark progga, in ki vsakič preseneti s svojim odličnim nastopom.
Domača podpora pa bo ob Shoshani, ki bo uvedla v večer s kratkim polurnim chillom, še Hi Gashi, ki nam bo po vrnitvi iz Goe imel marsikaj za povedati, ter Krištof z zaključkom večera.
Slovenija je postala zadnje čase zelo popularna med svetovnimi izvajalci. Tako bo klub K4 v petek, 10.4. 2015 gostil Dicksterja, prav tako pomembnega člana TIP records. Zato smo se odločili, da vam v predprodaji ponudimo vstop na oba dogodka po ceni 16 eur.
Za vidna čutila bo kot vedno poskrbela ekipa Mushroom Magic Lights.
Garderoba ni obvezna, je pa zaželjena (da ne dobi noge).
Vstopnina: 10 eur do 24h / 12 eur