Koncerti

ponedeljek, 20.4. ob 22.00 – DubLab: RAGGALUTION (Reggae/Slo)

Support: DUB DARČI (Reggae/Dub)
Reggae kolektiv Raggalution iz Kranja že od leta 2011 ustvarja avtorsko glasbo, s katero je že na prvem koncertu takoj pridobil simpatije občinstva. Kljub nekomercialnosti in brez neke pretirane popularnosti v medijih ter soclialnih omrežjih, se je skupini s trdim delom uspelo dokaj hitro uveljaviti tako na domači sceni kot tudi v tujini.
Raggalution se tako lahko že pohvalijo s kar lepim številom odigranih koncertov, na katerih so si oder delili z mnogimi uveljavljenimi imeni slovenske in mednarodne glasbene scene.
Po uspešnih gostovanjih v sosednji Avstriji imajo za sabo že prvo turnejo po Balkanu, v okviru katere so lani spomladi obiskali nekatere države bivše Jugoslavije, poleti pa so med drugim nastopili tudi na nekaterih odmevnih tujih festivalih, kot so Sziget, Seasplash, Skaville in drugi.
Konec leta 2013 so Raggalution izdali svoj studijski prvenec »Mask Of Liberty«, na katerem je zbranih deset avtorskih pesmi, ki predvsem predstavljajo kritiko stanju v družbi in opozarjajo na neko drugačno, boljšo alternativo.
Album je bil zaradi izrednega zanimanja v zelo kratkem času razprodan in je že dočakal tudi prvi ponatis, kar je danes, v dobi interneta in digitalnih nosilcev zvoka, že prava redkost. I Facebook I Vimeo I Aritmija
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 5 eur