KoncertiPrenos v živo

Shupak okol prsta LIVE

Channel Zero in ŠOP Records združujeta moči in predstavljata pisarniški showcase prominentnih članov družine okol prsta!

𝙥𝙧𝙖𝙡𝙣𝙞 𝙨𝙩𝙧𝙤𝙟 🧼 𝙛𝙞𝙟𝙞 💦 𝙠𝙟𝙚 𝙨𝙤 𝙧𝙤𝙠𝙚 🙌 𝙢𝙤𝙧𝙫𝙚𝙧𝙣 💂

V tokratnem one-shot-gesamtkunstwerku boste priča štirim 15-minutnim sessionom z dodanim vpogledom v samo drobovje projekta.  Ogled uro in pol trajajočega dogodka bo mogoč izključno v četrtek, 17. 12., ob 21.00 na portalu Youtube, v chatu pa bodo prisotni tudi artisti, ki bodo popestrili dogodek. Be there or be square! ⬛

Dogodek je brezplačen, zato pa lahko svoje novce prostovoljno namenite sodelujočim pri projektu:
💰 Podpri Channel Zero
💰 Podpri ŠOP Records

𝙥𝙧𝙖𝙡𝙣𝙞 𝙨𝙩𝙧𝙤𝙟 🧼
Biser domačega podpodja, Pralni Stroj ima za sabo že dva naziva, dva komada na kompilacijah Sounds From Slovenian Bedrooms II (takrat še kot wbr) in Sounds From Slovenian Bedrooms III, tokrat pa dvojec končno lajv, surovo, na masivni kitari, brutalnem sekvencerju in zajebantskem sintu. Čakamo plato!

𝙛𝙞𝙟𝙞 💦
Fijija poznamo kot vzhajajočo zvezdo sodobnega podpodnega trap popa lokalne scene. Poleti je na svoj rojstni dan povil fantastičen prvenec polagamo račune EP, ki redno odzvanja na valovih 89,3, na lagru pa ima še kar nekaj materiala, katerega si muzike željna publika obeta v najkrajšem možnem času. Prvič lajv!

𝙠𝙟𝙚 𝙨𝙤 𝙧𝙤𝙠𝙚 🙌
Kje so roke počasi postajata podpodna težkokategornika nojz, dromlje in tudi širšega polja post miljejev. Poletje sta obeležila s koncertom v Zavetišču pod Špičkom, kjer sta v družbi še enega podpodnega zanesenjaka soapscuma odružila najvišji elektronski koncert v zgodovini domače grude. Tudi sicer sta na odrih že rutinerja, kar se za najbolji terasa bend vsekakor spodobi.

𝙢𝙤𝙧𝙫𝙚𝙧𝙣 💂
Indie vulkan morvern, kot ga imenuje eden od prvih nastopajočih, ne potrebuje posebne predstavitve. Na odru je že doma, plat ima, kolikor si želimo, z vsako naslednjo pojača, kompozicije, aranžmaji, miks, DIY v duhu, vse ostalo je pro. Če lahko pri katerem artistu rečmo “ni da ni”, je to pri morvernu. Še žanra ga ni strah. ŠOPov zastavonoša v letu 2020 in naprej.