KoncertiPrenos v živo

Ch0xSUP: Sara Renar, Gašper Torkar, Popka

Channel Zero in Studentska Udruga Pula združujeta moči in na koncu leta predstavljata dva spletna koncerta hrvaških in slovenskih glasbenikov. 📺


Na prvem dogodku se bodo predstavili ena najaktivnejših in najprepoznavnejših hrvaških kantavtoric ta hip Sara Renar, slovenski producent in zvočni umetnik Gašper Torkar in obetavni mladi pulski kantavtor Popka.

Koncert bo hkrati predvajan na FM frekvenci Radia Rojc in Youtube kanalu kluba Channel Zero.

💰 𝗣𝗼𝗱𝗽𝗿𝗶 𝗞𝗨𝗗 𝗖𝗵𝗮𝗻𝗻𝗲𝗹 𝗭𝗲𝗿𝗼

𝙎𝙖𝙧𝙖 𝙍𝙚𝙣𝙖𝙧 je večkrat nagrajena zagrebška kantavtorica in ena najbolj čislanih mladih glasbenic na Balkanu. Do sedaj je izdala tri albume, s katerimi je požela kar nekaj nominacij za hrvaško glasbeno nagrado Porin. Nazadnje je izdala live album Gdje povlačiš crtu, ki ga je predstavila tudi na ljubljanskem festivalu Indigo. Za leto 2021 napoveduje novo izdajo.

𝙂𝙖𝙨̌𝙥𝙚𝙧 𝙏𝙤𝙧𝙠𝙖𝙧 je ljubljanski producent in zvočni umetnik, ki poleg raziskovanja elektronske klubske glasbe redno ustvarja tudi za gledališča in umetniške instalacije. Njegov debitantski EP Dreams of Others je izšel pri osrednji domači založbi za elektronsko glasbo Kamizdat

Dino Popović (alias 𝙋𝙤𝙥𝙠𝙖) je mladi puljski kantavtor, ki se je po razpadu svojih matičnih zasedb Hombe in Via Luče odločil za solistično udejstvovanje. Na koncertu bo predstavil razgiban presek svojega ustvarjanja, ki se bo slej ko prej ovekovečilo tudi na prvencu.