Koncerti

Level 21 x Sogodbe: .čunfa & Gaj Bostič @Klub CD

Level Up in Druga Godba s skupnimi močmi predstavljata obalni dvocikel, skupni projekt producenta .čunfe in tolkalnega virtuoza Gaja Bostiča.

Koncert se bo odvil v Klubu Cankarjevega doma.

Tandem obalnih glasbenih mladincev, nadvse eklektičnega producenta in ritmoklepača Čunfa ter na sceni vse bolj prisotnega tolkalskega virtuoza Gaja Bostiča, je nastal lansko leto v okviru cikla Dvocikel, ki v okviru kranjske Layerjeve hiše projektno združuje po dve umetniški entiteti. Osnova glasbe obalnega dvojca je globoko usidrana v hip hop instrumentalih, ki jih nadgrajujeta eden z jazzovskimi prijemi na bateriji in drugi s sodobnimi smernicami podzemne elektronske klubske glasbe.

Vstopnina: 10 EUR / 6 EUR s popustom (mlajši od 25 let, starejši od 65 let in upokojenci)

Vstopnice so na voljo na spletu, na vseh fizičnih prodajnih mestih mojekarte ter v informacijskem središču Cankarjevega doma.

Vstopnice s popustom so na voljo tudi preko spleta, upravičenost do popusta pa se preverja na vhodu.

Število vstopnic je omejeno, zato priporočamo, da si jih zagotovite v predprodaji.

***
Level 21 will host a rarely sighted duo composed of eclectic producer Čunfa and a rising percussion virtuoso Gaj Bostič, promising a contemporary twist on hip-hop instrumentals.

 

Koncertni cikel Level Up sofinancirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in Mestna občina Ljubljana — Oddelek za kulturo.