Klubski večeri

Mami’s Magic & Mo:Dem preparty – petek, 28.3. ob 23h

Mamin prvi party v 2014 vam pripravlja psihadelično poslastico v sodelovanju z Mo:dem festivalom iz Hrvaške, kjer nam bo RealityGrid (Wildthing Records) iz Anglije zbrusil pete in nas odpeljal točno tja kamor želimo. V podporo skozi večer pa nam bodo ušesa božali dj Si (Mo:Dem), nam dobro znani dj Ti Ann (Forestdelic Records) ter dj Tsujo Twitch (Mami’s Magic).
Alex Diplock je ime, ki se skriva za projektoma E.V.P ter RealityGrid, na trance sceni pa je prisoten že dobrih 20 let. Pred kratkim je s projektom, ki ga bo predstavil pri nas, izabeležil že svoj 3. album “Cow House”, ki je izšel pri njegovi matični založbi WildThingsRecords. Do danes je izdal 6 albumov ter v svoji dolgoletni karieri gostoval v več kot 50 državah. Njegov prvi album je bil velik uspeh, ki je baziral na močnem, plesnem psihedeličnem zvoku , ki je odražal visoko produkcijsko kvaliteto.

DJ Si (Mo:Dem festival) je idejni vodja underground festivala na Hrvaškem in je v razvoj le tega vložil veliko energije, saj je njegova vizija naresti festival, ki ni preveč komercialno obarvan. Lanskoletni uspeh festivala je bila nagrada za ves trud. Letošnji, ki se bo odvijal na pravljični lokaciji Vrela Mrežnice blizu mesta Slunj, pa prav tako obljublja veliko različnih artistov s celega sveta.
Za domačo podporo pa tokrat nam dobro znana mladeniča z vrhunskim izborom glasbe:
DJ Ti Ann (Forestdelic Records)
DJ TsujoTwitch (Mami’s Magic)
Deco Team: Mushroom Magic Lights & Mami’s Magic
Garderoba ni obvezna, je pa zaželjena!
Ta večer se vam bo dodobra vtisnil v spomin, zato pričakujete lahko samo najboljše.
Trance Trance Trance Dance
Vstopnina: 10 eur