Koncerti

DubLab: RAGGALUTION (Slo) – ponedeljek, 31.3. ob 22h

Support: DubDarči (Subart Kranj) & Shao (Raggalution) – Roots, Reggae, Dub
Na DubLabu se bo tokrat s svojim prvencem premierno predstavila kranjska reggae zasedba – Reggalution. Po koncertu pa vas čaka ples z domačo DJ podporo.
Skupina Raggalution je rezultat sodelovanja sedmih prijateljev, ki jih je združila ena sama ideja; igranje reggae glasbe. Ekipa se je začela sestavljati leta 2011, že od samega začetka pa so začeli ustvarjati avtorsko glasbo. Meseca maja 2012 je sledil premierni koncert na Večeru neuveljavljenih skupin Tedna mladih v Kranju, na katerem je band pridobil simpatije občinstva. Pozitiven odziv publike jim je dal dodaten zagon in motivacijo za nadaljnje delo. Tako imajo fantje do sedaj za sabo že kar lepo število koncertov, oder pa so si delili z nekaterimi uveljavljenimi imeni slovenske in mednarodne glasbene scene.
Sedaj se skupina predstavlja s svojim prvencem “Mask of Liberty“, na katerem je zbranih deset avtorskih pesmi, ki predvsem predstavljajo kritiko stanju v družbi in opozarjajo na drugačno, boljšo alternativo.
Skupino sestavljajo:
Mak Sever (bass), Luka Bedene (vocals), Nejc Košnik (drums), Leon Slabe (trumpet, vocals), Jure Grahek (keyboards), Žiga Fazarinc (guitar), Jernej Jenko (percussions).
Youtube
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 4 eur