Klubski večeri

DubLab: DOT. & DUB DIGGERZ vol. 2 – ponedeljek, 11.11. ob 22h

Nataša Muševič alias DOT je domača producentka, performerka in multimedijska umetnica. Po nekaj letih uspešnega delovanja na londonski dub-step sceni, je lani izdala kritiško opevan prvenec Calling Home, od tedaj pa se njeno delo od fat beat dub-stepa vse bolj nagiba tudi k raziskovalnim umetniškim praksam in večmedijskim projektom – pravkar je v Križevniški cerkvi pri Križankah na ogled njen prvi tovrstni solo projekt “Intervali”.
Soundcloud
DubDiggerz je slovenski dubstep duo, ki ga sestavljata Daniel Greenx in Mark Wild. Z nastopi sta začela lani, njune DJ sete lahko slišite predvsem po ljubljanskem klubovju; K4, Channel Zero, F club, zasledili pa ste jih lahko tudi na prvi slovenski dubstep konferenci 2012. DubDiggerz v svoje sete vključujeta predvsem trše dubstep/grime zvoke, pomešane z različnimi žanri elektronske glasbe. Daniel Greenx, polovica dua, je sicer tudi eden bolj znanih novih slovenskih techno/tech-house producentov, ki izdaja na priznanih založbah kot so Starlight Unlimited, Neptuun City in Dirty Deluxe. Njegove remixe lahko zasledite tudi na Beatport-ovih lestvicah.
Mark Wild je v glasbenih krogih poznan tudi kot uveljavljeni grafični oblikovalec in VJ, ustvarja pa pod svojo znamko M7 Grafiks. Daniel in Mark sta se preko skupnih hobijev in zanimanja za raznovrstno glasbo in umetnost ter predvsem ljubezni do heavy bass glasbe združila in ustanovila DubDiggerz, sinonim za njun DJ performace, ki je vedno poln presenečenj in težkih beatov.
Soundcloud
Daniel Greenx @ Soundcloud
www.m7grafiks.si
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur