Klubski večeri

DubLab: BASS CAMP PREPARTY – ponedeljek, 3.6. ob 22h

Mixxle (Vibe Department) Sista Julie (Roots Daughters) Rollking (Dub Lab)
Mixxle (Vibe Department) Vibe Department ekipa je nastala zaradi težnje po združevanju različnih glasbenih slogov in prej posameznih DJ-ev, ki so svoje kreativne potenciale povezali s poslanstvom skupnega širjenja pozitivnih glasbenih vibracij, iz česar izhaja tudi samo ime.
Njihov širok glasbeni spekter se najpogosteje dotika podzemnih glasbenih zvokov iz elektronskih podzvrsti, kot so drum’n’bass, dubstep, breaks, breakbeat, reggae, dub, funk in hiphop, najraje pa se sprehaja med vsemi naštetimi naenkrat, dodaja mala presenečenja iz pozabljenih ritmov ter tako ustvarja edinstveno plesno mešanico in atmosfero sodobne urbane džungle.
Ekipa se je v Sloveniji že dodobra uveljavila in ima trenutno rezidence v kar štirih klubih (Rdeča Ostriga, Mostovna, Trainstation Squat, Kranjski bazen), poleg tega pa sega tudi preko naših meja širom Evrope, kjer je nastopila ob boku uveljavljenih imen drum’n’bass in dubstep scene. Na Dub Labu se bo tokrat predstavil se bodo predstavili Mixxle.
Sista Julie (Roots Daughters) Ideja za promoviranje Dub-a se jima je porodila decembra 2009.Najprej sta se pojavili na Dub Labu v Channel Zero na samostojnem večeru, kjer sta postopoma postali del Dub Lab Crew-ja. Od takrat sta nastopili na festivalih Seasplash, Life Celebration and Future Nature, Overjam in
številnih klubih v Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem.Roots, Reggae, Dancehall,… Tokrat za gramofoni Sista Julie.
Rollking (Dub Lab Crew) Dejan Dornik aka. ROLLKING, je DJ že 20 let, od zgodnjih začetkov v klubu K4, do danes, ko po večini nastopa v domačem klubu Channel Zero, na festivalih (Seasplash festival, Outlook festival, …), in drugod kamor ga povabijo… Je glavni organizator DUB LAB dogodkov, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero na Metelkovi. DUB LAB je projekt, ki se razvija od leta 2005. Ciljna publika je široka, saj DUB kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe. Tokrat se vam bo predstavil z reggae in dub setom, ki vsebuje novejše in starejše različice, saj pri svojih setih ni strogo omejen. Dubbing is a must !!!
Rollking @ Mixcloud DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 2 eur