Klubski večeri

Mami’s Magic – petek, 31.5. ob 23h

Mami’s Magic in zaključek klubske sezone Vam pripravlja Malo Veliko Senzacijo. Aodioiboa LittleBIGsensation prihaja iz Nemčije. Andreas je slovenski publiki že znan, saj je pri nas že gostoval na začetku svoje producentske poti. Njegova glasba je mešanica različnih stilov, ne moremo jo imenovati ne dark ne pop, tudi full-on in melodična ne, je enostavno od vsega pomalo. Njegovi live seti prinesejo nepozabno izkušnjo za um in telo. Pustite se odpeljati na potovanje skozi različne svetove. Se vidimo na plesišču. Dance; Dance; Dance Trance
Andreas Oehl aka Aodioiboa – LittleBIGsensation prihaja iz Nemčije. Po dolgoletnem strastnem ukvarjanju z vizualnim delom psy scene,kot ustanovni član deco-teama Cosmic Walkers se je leta 2004 odločil , da bo svojo energijo fokusiral tudi v glasbeno produkcijo. Andreas je slovenskemu plemenu že znan, saj je pri nas gostoval na začetku svoje producentske poti. Zdaj pa se lahko pohvali že z drugim albumom, ki je izšel pred dobrim mesecem .
Njegova glasba je mešanica različnih stilov, ne moremo jo imenovati ne dark ne pop, tudi full-on in melodična ne, je enostavno od vsega pomalo. Njegovi live seti prinesejo nepozabno izkušnjo za um in telo.
Skozi noč pa mu bosta ob strani stala CUICH ter TIANN.
Deco: Mushroom Magic lights & Mami’s Magic
Mami’s Magic @ Facebook
Pustite se odpeljati na potovanje skozi različne svetove. Se vidimo na plesišču.
Vstopnina :
7 eur do 24:00 /
9 eur po 24:00