Klubski večeri

CHØDNB: WithJoy (AT). Ali, Peree, Wooga

CHØDNB je nova drum’n’bass serialka, ki predstavlja in združuje tako domače kot okoliške producente / DJ-je / live acte, nenazadnje pa tudi kakšno odmevnejše ime. Stay tuned!

🕸️ WithJoy (AT) 🕸️ Ali 🕸️ Peree  🕸️ Wooga 

WITHJOY je avstrijski DNB DJ in producent iz Gradca, ki deluje po principu “Do what you love and love what you do.” Njegova edinstvenost se ne izraža le v hitrih transitionih in vsebini DNB podžanrov, iz množice izstopa tudi po videzu, saj na oder ne stopi brez svojih rožic na glavi. Je ustanovitelj DNB založbe Melting Witch, s katero želi spodbuditi še več nove produkcije, sam pa sodeluje tudi z nekaterimi angleškimi DNB založbami. V večini smo ga lahko zasledili v klubih Gradca, Linza in Celovca, tokrat pa ga lahko prvič slišimo na odru Channel Zera.

Peree. s svojimi seti vzdržuje pozitivno energijo na plesišču in s pridihom deep zvokov vsakemu podžanru drum and bassa doda koncept globine, ki jo lahko zares začutiš samo na dobrem soundsystemu. Njena selekcija potuje od nežnega liquid-a, skozi temačne globine deep-a, kjer se največkrat ustavi, a včasih nadaljuje v sfere neurofunka. Poznamo jo, kot bivšo rezidentko petkovih Basolovka DNB mixshow-ov na Radiu Nula in stalnico lokalnih DNB party-jev, letos pa je osvojila oder Exit festivala, katerega je delila z ekipo Drop Sensei iz Srbije, ter nekaterimi imeni angleške, nizozemske in avstrijske DNB scene. Pred kratkim je sodelovala tudi pri projektu Hospitality Slovenia, kjer smo jo lahko videli tudi za mešalko.

Ali prihaja iz Slovenskih Konjic in je član društva Gonobeats, s katerim v lokalnem okolju popestrijo in ustvarjajo dogodke. Vrti različne stile glasbe kot so: garage, bassline, UK bass in DnB.

Sven Vuga aka Wooga je Dj/Producent iz mesta Maribor.V glasbeni svet je vstopil ze v mladih letih ko se je spoznal z kitaro ter zacel preigravati razlicne zanre glasbe.Pot ga je kasneje zanesla v elektronsko glasbo nakar se je priklucil ekipi Bass Fighters ter zacel nastopati kot Drum&Bass Dj. Njegova selekcija zajema vse od temnejsih in trsih podzanrov DnBja pa do liquida in nasploh tudi drugih zvrsti glasbe.

Vstopnina: 6€