Klubski večeri

Basolovka Dancehall Edition

SUEDMASSIV SOUNDSYSTEM (AT) / DJ VERSO / LionShine + plesalke Shee, Anka Blinkaa …

Legende avstrijske dancehall scene se vračajo v Ljubljano.

Basolovka bo konec novembra udarila v dancehall ediciji! Prihajajo namreč legende avstrijske dancehall scene Suedmassiv Soundsystem, ki se po nekaj letih vračajo v Ljubljano in so v odlični formi, da jo dodobra segrejejo. V zadnjih letih so si nabrali ogromno municije, ki jo bodo raztrosili v strictly dancehall stilu. Obiskovalci Overjam festivala že več kot odlično poznajo Suedmassiv, vsaj tisti, ki po koncertih ne hodijo spat, saj govorimo o enih izmed glavnih akterjev dancehall scene na party odrih. Njihovi seti so zmeraj do konca nabiti z energijo, zato bodo kot nalašč za vse dancehall basolovke in basolovce.

Za takšen dogodek ni bilo dvoma, da ne bi povabili ljubljanskih dancehall plesalk, ki že leta pridno vadijo kot nalašč za ta dogodek. Shee, Anka Blinkaa in mnoge druge članice treh plesnih skupin – Dubble Sickz Squad, 3NITY in Shee Student Dancehall Team – bodo za vas pripravile poseben plesni nastop in plesale z nami do jutra.

Prav tako ne gre brez slovenske selektorske podpore, tako da se na Basolovko vrača ptujski DJ VERSO, ki bo z obiskovalci delil svoj dancehall vibe, ki ga je izpopolnil s svojimi popotovanji na Jamajko, Dubaj, Exit in ostale koščke sveta.

Tudi v Ljubljani se kalijo nove dancehall zvezde, tako da boste lahko priča premiernem nastopu Dj Danjahras na Basolovki! Manjkal pa ne bo niti rezident LionShine, tokrat na odru skupaj z odličnim vokalistom, ki ga slovenska publika že pozna pod imenom Jah T.

Music policy: All around dancehall party, vse od oldschool hitov do najnovejših požigalk. Bass is our case!

Vstopnina: 5€ < 24.00 > 8€

 

P.S. Basolovka DnB edition se pripravlja v prvi polovici prihodnjega leta.