Klubski večeri

Bojler w/ Ahadadream (UK)

AHADADREAM (UK) / Pobalnika / Peglasus & TMA / KMN / cl_tr / VJ SMECH

Ekipi Bojler nikakor ne zmanjkuje plina, saj nam klub tokrat pomagajo ogrevati z enim najbolj vročih producentov in DJ-ev na otoku ta trenutek Ahadadream.

Mojstru perkusivne club elektronike in plesiščnih bangerjev se pridružuje še obetavna gostja Pobalnika (Ustanova), rezidenčna DJ ekipca in nepogrešljiva SMECH na visualsih.

Londonski producent in DJ, Ahadadream, je trenutno en najbolj prepoznavnih akterjev ti. “hard drums” klubske elektronike. Njegov izrazito perkusiven zvok, ki vleče vplive iz vseh koncev sveta, predvsem pa iz UK Funkyja, Gqoma in Kudura, spretno kombinira z aktualnimi trendi svetovnih plesišč in surovega britanskega podzemlja.

Je soustanovitelj ene najbolj vročih založb tega leta, More Time Records, ki ima že od začetka svojega delovanja podporo velikih imen, kot so Ben UFO, Giles Peterson in Benji B. V zadnjih letih so pri njih sodelovali Mina, Bryte, DJ Polo, Bala Bala Boyz in drugi artisti, pred kratkim pa so izdali tudi kompilacijo v sodelovanju z legendarno založbo R&S Records. Ahadadream je od letošnje sezone tudi rezidenčni DJ radijske postaje BBC Asian Network, poleg tega pa prireja tudi scenske londonske zabave. Kljub vsemu naštetemu pa ga boste nekateri najhitreje prepoznali kot enega najbolj pogostih kuratorjev britanskih Boiler Room streamov.

CLUB // BASS // TRAP // GRIME // UK FUNKY // AFROBEATS // GQOM // DANCEHALL // DEMBOW // BAILE FUNK

Vstopnina: 7€

Artwork: Maja Poljanc