Klubski večeri

Zasilni izhod live! w. Iv/An (HR)

Na temni strani najlepšega mesta na svetu bo ekipa Zasilnega izhoda združila moči s hrvaškim minimal synth virtuozom Iv/Anom.

🏃‍♂️ Iv/An (live) 🏃‍♂️ 198319831983 🏃‍♂️ Lavka 🏃‍♂️ Schrauff


Vstopnina: 6€ < 24.00 > 8€
Music policy: minimal synth, EBM, electro, dobro zorjeni techno, mejne acid frekvence in občasno osladni wave.


Klubska serialka Zasilni izhod tokrat z močno okrepitvijo iz hrvaške prestolnice vabi na posebno edicijo klubskega večera, kjer se bo z live nastopom premierno predstavil eden izmed glavnih predstavnikov žanra pri sosedih, Iv/An.

Iv/Anova obsežna in raznolika diskografija, ki sega v pozna devetdeseta, je odraz upogibanja sorodnih žanrov, vse od eksperimentalne elektronike do bolj energičnega coldwavea. Njegovi live nastopi so sinteza minimalistične ritmike, nalezljive sintetične melodije in odmevajočega vokala. Njegovi začetki segajo v eksperimentalni duo Narrow, pa tudi solo projekte pod psevdonimoma Umrijeti za strojem in 1/2. Od leta 2015 aktivno ustvarja pod imenom Iv/An.

Konec lanskega leta je izdal svoj peti album Razmišljajmo o nečem drugom, v sodelovanju s priznano nizozemsko underground založbo Creme Organization pa bo kmalu ponovno izdal svoj prvenec Self And Selfish iz leta 2016, s katerim je začrtal svoj razvoj v pravega minimal synth virtuoza.

Za podporo v uvodnih in zaključnih urah bodo skrbeli varnostniki Zasilnega izhoda: 198319831983, Lavka in Schrauff.

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – oddelek za kulturo.