Koncerti

WEREFOX (Slo) – sreda, 19.3. ob 21h

Werefox nadaljujejo s koncertnim maršem! Udarno na koncertih odrih v Lendavi, Ljubljani, Ravnah na Koroškem, Mariboru in na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij).
S singlom ‘March of the Finest’, za katerega je spot posnel veteran Ven Jemeršič, se je skupina Werefox pred dobrim letom in pol predstavila javnosti in v predogled ponudila izjemno poslušljiv komad, ki je nakazal, česa se lahko nadejamo ob izidu albuma. Le-ta je ugledal luč sveta v digitalni in fizični obliki v začetku 2013 pod okriljem založbe God Bless This Mess.
Drzna, suverena ritem sekcija v navezi s katarzično-soničnimi kitarskimi eskapadami, prepletena s senzibilnim, nabrušenim vokalom pevke; destilat, ki je prvenec ‘I Am Memory’ s svojimi enajstimi skladbami dodobra usidral v glasbeni prostor, požel odobravanje glasbenih kritikov in hkrati postavil nove mejnike v t.i. rock alternativi.

Številni promocijski koncerti, nastop kot predskupina My Bloody Valentine, Aritmični koncert na RTV SLO, nastop na Izštekanih 20 – to so le nekateri izmed dogodkov, ki so zaznamovali pestro in uspešno leto 2013.
Z drugim, zasanjanim, ‘roadtrip’ videospotom ‘The Redneck Genius Story’, posnetim prejšnje poletje pod taktirko študentke AGRFT Katarine Rešek, Werefox uspešno nadaljujejo zgodbo ´I Am Memory´ s poklonom ameriškemu piscu Harryju Crewsu in njegovi noveli The Car.
V letu 2014 vsekakor sledi tretji videospot, a najprej…
…koncertni marš!
Facebook dogodek
Vstopnina: 5 eur