Koncerti

SsmKOSK: 610a notranji petki album release party

Ob izidu novega dolgometražnega albuma 610a: notranji petki, pod katerega se podpisuje domači pizdoglavec SsmKOSK, se predajamo terorju BPMa in neusmiljenemu nasilju zvočne jačine.

🤢 SsmKOSK 🤢 Truploguz 🤢 DUF 🤢 Soapscum


Vstopnina: 8€
Vstopnice so na voljo na Olaii.com ali v vseh 3DVA trafikah in na OMV bencinskih servisih, na dan dogodka pa bodo na voljo tudi na vratih kluba.


Obeta se nam nesproščen, domala zategnjen večer, na katerem bodo škripale čeljusti, curljal švic in bolel drob. Pohabljeno rajanje & zlom duha na ta notranji, mali petek bo dodatno zamorila ekipa speedcorovskih manijakov: v goste namreč prihajajo možganski amputatorji Soapscum, Truploguz in Abraham Wurstkessel, ki bodo obiskovalcem neusmiljeno bušili bobniče in klubska čreva Channel Zera spravili na plot.

SsmKOSK (SI)
SsmKOSK, jugošvabski glitchcore-breakcore eksperimentator izza ljubljanskega Bežigrada, se je v preteklem desetletju podpisal pod pet samostojnih albumov in odrokal več kot 50 koncertov po temačnih klubih in vlažnih kleteh od bregov Črnega morja do vzhodnega roba danskega otoka Sjælland, kar mu je, kot se lepo vidi, pustilo dolgoročne posledice. Klubski maratonec leta 2017.

Truploguz (HR)
Truploguz je mlad in neizkušen pankrok elektroničar, rojen na Reki, kjer je – zaznamovan z neusmiljenimi kvarnerskimi vetrovi in slabo vzgojo – tudi neuspešno odraščal. Je popoln antitalent, ki se loteva free-tekno in breakcore podvigov in ki bo sprejel prav vsako, še tako mizerno priložnost za nastop, samo zato, da bi se v svoji koži počutil bolje in za trenutek iz svojega življenja pregnal dolgčas in naveličanost.

DUF (SI)

Soapscum (SI)
Domači brutalizator spenjenih beatov Soapscum je svoj glasbeni izraz kalil ob pranju mozga na 90° in hkratnem eksperimentiranju z nojzom, ritmi in sintisajzerji. Njegovi zamaščeni in trdovratni beati so skupaj s SsmKOSK-om, kje so rokami in dvojcem Red Moon rušili telesa že leta 2019 v Gromki, letos spomladi pa so zatresli tudi šipe ljubljanskega PLAC-a. Pričakujete skrajni primer zvočne nehigiene in intenzivnega odstranjevanja preostanka možganskih celic.

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo.