Koncerti

sreda, 17.12. ob 21.00 – IRON MEDIAN – Live after 7 years

Največji predbožični heavymetal koncert v mestu!
Pisalo se je leto 2007, ko je Slovenija dobila prvi Iron Maiden tribute band – Iron Median! Bend, ki je že na prvem, razprodanem koncertu na ljubljanski Metelkovi v klubu Channel Zero tako razvnel skeptične Maiden fane, da so ga nemudoma vzeli za najboljši približek britanskim legendam!
Za triumfalen začetek se je hitro razvedelo po Sloveniji in po Balkanu, saj je že za naslednji koncert prišlo vabilo iz Beograda – Iron Median so nastopili pred 40.000-glavo množico na festivalu Beerfest in pognali Srbe v zrak. Kmalu je njihov glas segel še v drugo smer Evrope: opazili so jih avstrijski agentje in Mediani zdaj že tri leta redno gostujejo po avstrijskih klubih.
Skupino Iron Median odlikuje predvsem zelo natančno odigran repertoar največjih uspešnic skupine Iron Maiden in tudi poslastic, ki jih Maidni v živo navadno ne igrajo. Seveda pa na odru tudi ne manjka pošast Eddie, ki je maskota skupine Iron Maiden. No, pravzaprav gre za njegovega mlajšega, slovenskega brata, ki mu je ime Edo, pravijo Iron Median.
Sedem let kasneje se Iron Median vračajo na kraj zločina: 17. decembra bodo v klubu Channel Zero odigrali največji predbožični heavymetalski koncert v mestu. So po sedmih letih še tako dobri? Drznite si jih priti poslušat!
Iron Median so: Sergej Škofljanec – vokal (San Di Ego) Alen Steržaj – bas (Big Foot Mama) Helmut Frangeš – kitara (Sausages) Matjaž Tozon – kitara Tine Horvat – bobni (Ivje)
IRON MEDIAN: www.kurzrockvibe.si/iron-median
I Facebook
Vstopnina: 8 eur rezervacija (do 16.12.2014 na mail: kurzrockvibe@gmail.com) 10 eur na dan koncerta
Vrata in blagajna kluba se odprejo ob 21.00, koncert prične točno ob 22.00!
http://www.youtube.com/watch?v=zSdGsJ3MNzA
http://www.youtube.com/watch?v=jtwIq8Cv8O0