Klubski večeri

Refresh!: Kurja Polt presents FOKN Bois (Gha)

🔃 FOKN BOIS (live) 🔃 DVS 🔃 JDPASSY 🔃 TRINIDAD & DJ IP MAN

Za spomladansko osvežitev združujemo moči s Festivalom žanrskega filma Kurja Polt, ki je v Ljubljano zvabil ganski “gospel porn rap” fenomen FOKN Bois.

Večna provokatorja M3NSA in Wanlov the Kubolor, ki na svojem najnovejšem EP-ju Afrobeats LOL gostita vzhajajoče superzvezdnike “hiplife” scene, kot sta Mr Eazi in Medikal, v Ljubljano prihajata pripravljena, da okrepljena s klaviaturistom Andrásom Weilom zavzameta osrednjo vlogo na aprilskem Refreshu. Glasbenika, MC-ja in filmarja iz Akre zaradi iskrive kombinacije duhovitih domislic in politične nekorektnosti pogosto označujejo za afriški odgovor na Outkast, a mnogim je zdaj že postalo jasno, da gre od ekscentričnega dvojca vedno pričakovati nepričakovano. This is not an African thing…Just do the FOKN thing!

Pred polnočnim nastopom FOKN Bois bo Channel z uvodnim DJ setom ogrel Jdpassy, avtor oddaje Sunrise Africa na Radiu Študent, po koncertu pa vas do jutra puščamo v spretnih rokah izbranih ljubljanskih zabavljačev Trinidada, DJ Ip Mana in DVSa.

Pred koncertom bosta FOKN Bois v Kinodvoru predstavila svoj film Coz Ov Moni 2: FOKN Revenge: https://bit.ly/32lMigT

Vstopnina: 8 €
Z vstopnico za film Coz Ov Moni 2: FOKN Revenge: 6 €