Klubski večeri

ponedeljek, 30.5. ob 22.00 – DubLab: PulaP Reggae Station

PulaP Reggae Station ponovno med nami.
Projekt in radijska oddaja sta nastali konec leta 2010 s ciljem razširjanja reggae in dancehall kulture na naših prostorih, pa tudi širše. Oddajo vodijo Hot Steppa, Fyah Steppa in Boki, za selekcijo in uredniško delo oddaje pa sta odgovorna selektorja DJ Sinke in Shugaman. Oddaja obsega glasbene žanre kot so dub, reggae, dancehall, hip-hop, pop reggae, soca, dubstep, jungle, drum n’ bass. Prve tri sezone je bila oddaja predvajana na Radio Pula, zadnje dve leti pa jih lahko poslušate vsako soboto ob 20h na Radio Maestralu na 95,4FM. V svoji karieri so zabeležili več kot 250 emitiranj oddaje, ki zajema tudi internacionalno publiko. V sklopu svojih sobotnih večerov so gostili vrsto domačih in mednarodnih gostov: Demon-Macabre Unit (Uk), Max Rub A Dub (Švica), Dj Verso (Slo), Roots In Session (Slo), Ziggi (Slo), Reggae.si (Slo), Arboretum Kolektiv (Hr), Munchies Soundsystem (Hr), Sheco (Hr), Luka Selecta (Hr).
Poleg oddaje je seveda potrebno omeniti tudi nastope, med katerimi najraje izpostavijo sledeče: Seasplash Festival, Overjam Festival, Showcase Pula, Triple Double Trouble party, Reggae Konferencija, Youth on Rise, Reggae pod Belvederjem, Phat & Tight, DKT, Vybz in warm up za koncert Anthony B-ja.
Moto PulaP-a je “Music is a mission, not a competition” , torej “Glasba je misija in ne tekmovanje”. I Soundcloud I Mixcloud
DubLab @ Facebook Support
Reggae.si
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur