Klubski večeri

ponedeljek, 25.4. ob 22.00 – DubLab: RollKing All Night Session (Dub Lab Crew)

“Ena zagotovo boljših zabav zadnjih sedmih dni tukaj in nemara tudi širše, tja do Istanbula ali Londona, kjer klube itak zapirajo ob 3. uri, se je nemara zgodila v ponedeljek v klubu Channel Zero na Metelkovi. Dub lab. Deset let tradicije zabavanja ob ponedeljkih. Neprecenljivo.” – je pred kratkim za Dnevnik zapisal Borut Mehle.
DUB LAB je projekt, ki praznuje že 10.obletnico delovanja in ki je odlično pregnal siceršnjo ponedeljkovo mrtvilo v mestu. Ciljna publika je široka, saj DUB kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.
Za nadaljevanje tradicije bo za ta večer poskrbel RollKing (Dub Lab Crew), sicer tudi gonilna sila in organizator Dub Lab večerov od začetka do danes. S svojo selekcijo, ki temelji na raznolikosti žanrov kot so Reggae, Dub, Deep Dub, Roots, Dancehall, Dubstep, ki vsebuje tako novejše kot starejše različice omenjenih zvrsti, je prisostvoval tako v domači regiji kot tudi v tujini in na festivalih kot so Seasplash festival, Outlook festival, Overjam festival,… I Soundcloud
I Mixcloud
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur
http://www.youtube.com/watch?v=cBnkDbhuBcE