Klubski večeri

petek, 22.4. ob 23.00 – FILTER X CUF: Refresh

V tokratni ediciji Filter x CUF dogodkov predstavljamo domače predstavnike mlajše generacije s področja bass in future beats elektronike. Na oder Channel Zera smo povabili tri obetavne dj-je in beatmakerje, ki se na domači glasbeni sceni udejstvujejo tako z dj seti kot z lastno produkcijo.
.čunfa in Bajc prihajata iz Primorske in sta del širšega kolektiva dj-jev in producentov Bora. .čunfa se vedno bolj uveljavlja kot beatmaker in producent z lepim številom samoizdaj, ki jih lahko najdemo na njegovih bandcamp in soundcloud profilih. Njegov stil zajema predvsem instrumentalen wonky hip hop z značilno sp404 lo-fi estetiko, ki trenutno odmeva med “internet digging” generacijo, Bajc pa v svojih dj setih kombinira raznolike aktualne trende v elektroniki z ustaljenimi klubskimi praksami.
Fiji Amanzi se je nekajkrat že predstavil ljubljanski publiki, med drugim na odru Kluba K4 v okviru mlajšega projekta K:rap. Repertoar njegovih dj setov je razpet med futuristično klubsko glasbo in novejšim (t)rapom, na svojem soundcloudu pa redno predstavlja tudi lastne juke in trap beate.
Za dodatno osvežitev pred prvomajskimi prazniki bosta z obilico novitet z vseh vetrov poskrbela DVS in Freeverse.
Line Up: .čunfa
(Bora, Trite) Bajc
(Bora) Fiji Amanzi
(生活 gang) DVS (CUF) Freeverse (Filter) + VJ Smech (CUF)
Fb dogodek
Prispevek: 4 eur do 1h / 5 eur