Klubski večeri

ponedeljek, 13.10. ob 22.00 – DubLab: SELECTOR LAZY FACE (Sofia, BG)

Support: ROLLKING (Dub Lab)
Lazar Angelov a.k.a. Selector Lazy Face je v glasbeno sceno vpet že dolgo. Kot promoter in booking agent pri svoji založbi Lazy Days, ustanovljeni 2005, pozimi 2009 pa je začel z igranjem jamajške glasbe po barih v Sofiji. Prvi nastopi in organizacija Jamaica Air Force dogodkov so bili zelo uspešni. Poleti 2011 se je rodila tudi ideja o Jamaica Air Force radio oddaji, ki je zaživela kmalu po tem na xraydio.net in je edina radijska glasbena oddaja v Bolgariji, ki se posveča jamajški glasbi. Lazy Face o jamajški glasbi tudi piše, in sicer na svojem blogu Dog War Reggae Blog, kjer objavlja novice o kulturi in glasbi na Jamajki. Nastopal je na festivalih kot so Taksirat 2011 (Skopje, MK), otvoril pa je tudi nastope Mungo’s HiFi, Dub Incorporation in projekt bivšega člana Asian Dub Foundation, Up-Rising-a, Overjam festival 2013, Goulash Disko Festival 2014,…

Fasten your seatbelts, Jamaica Air Force flight with your pilot, selector Lazy Face, is about to take off! I Mixcloud
I Soundcloud
Dejan Dornik aka. ROLLKING je DJ in ustanovitelj DubLab-a, organizator, roadie, stage manager, tonski tehnik, kitarski tehnik in še bi lahko naštevali, predvsem je vse, kar je povezano z glasbo in koncerti. Projekt DubLab in večeri, ki se odvijajo vsak ponedeljek in zajemajo zavidljiv spekter vseh zvrsti glasbe povezane z dub kulturo, se odvijajo v prostorih kluba Channel Zero od leta 2005.
Kot dj je aktiven že od svojega 16 leta in ima za seboj vrsto nastopov po Sloveniji in tujini. V zadnjih letih ste ga lahko zasledili v domačem klubu Channel Zero, na Bass Camp-u, hrvaškem Seasplashu, angleškem Outlook festival, Overjamu,… Žanrsko se spogleduje precej široko, saj njegovi seti spajajo vse od roots, dub, reggae, dancehall, dubstep in ostalih sorodnih zvrsti, ki jim ne manjka bassa.
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur