Klubski večeri

petek, 28. 10. ob 23.00 – Mami’s Magic: EAT STATIC

Mami’s Magic je po letnem pohajanju pripravljena na nove psihedelične avanture. Otvoritev klubske sezone 2016 / 2017 prinaša najboljše od najboljšega. V naše malo mesto na Metelkovo prihaja EAT STATIC. Bodite pripravljeni na Statično topljenje možganov v vaši neposredni bližini. Družbo na odru mu bodo delali Val Vashar, Cuich ter Tiann.
EAT Static sta leta 1989 osnovala Merv Pepler in Joie Hinton kot vtičnico za različne zvrsti elektronske glasbe, katero sta ustvarjala. Za Eat Static-a lahko uradno trdimo, da je eden prvih UK techno live-projektov. V zgodnjih 90-ih sta brusila zobe na elektronskih dogodkih ter se redno pojavljala ob zvenečih imenih techno glasbe kot so Carl Cox, Fabio and Grooverider in bila na začetnih inkarnacijah Universe in Tribal Gathering. Sčasoma, naveličana od tega, kako se rave scena spreminja v bojišče glasbenih zvrsti, gangsterske vojne ter stanja večine izvajalcev, sta svoj live set razvila v spektakularno predstavo. I Facebook I Soundcloud
Val Vashar je vsem nam dobro znan predstavnik Zenon produkcijske hiše. S svojim odličnim izborom glasbe in znanjem, ki ga je nabiral skozi leta, bo ta večer naredil še posebno zanimiv. Njegov nastop je vedno revolucionaren, saj je Val kot otrok Punk gibanja nepredvidljiv in prav zato še posebej zanimiv. I Soundcloud
Tsujo Twitch je Mamin rezident, ki že leta oblikuje jedilnik njene kuhinje. Svoje nabrane iskušnje nam na svoj edinstven način zavije in podari najboljše darilo, ki si ga lahko želimo.
TiAnn je predstavnik Forestdelic ekipe in čeprav je mlajša generacija, je njegovo poznavanje glasbe izvrstno. Sam se po novem podaja tudi v producentske vode in lprav kmalu lahko pričakujemo kakšno udarno izdajo izpod njegovih umetniških prstov.
Da nam bo tudi vizualno večer popoln, pa bo poskrbela sanjska ekipa Mushroom Magic Lights, ki kuhinjo obleče v najlepše psihedelične barve in poskrbi, da smo začarani do zadnjega trenutka.
Info: Mami’s Magic
Vstopnina: 20 eur (Rezervacija karte – inbox)