Klubski večeri

petek, 16. 12. ob 23.00 – Digital Dungeon w. L 33

L 33 (Eatbrain) Telekinesis (Blackout) Hose Parano.id Spade
Po uspešno zaključeni jubilejni sezoni smo si vzeli nekaj časa in tako pripravili res udarno otvoritev nove: na Digital Dungeon prihaja bolgarski čudežni deček drum and bassa – L 33. L 33 je eden od tistih mulcev, ki so si glasbo za svoje prve partije lahko sproducirali kar sami – 11 let namreč ustvarja glasbo, od tega kakšnih 7 let d’n’b. Star je le 22 let, zato so ti podatki še posebej impresivni. Mednarodno pozornost je sicer zbudil leta 2013, ko je na sloviti kompilaciji Andyja C-ja Nightlife 6 izdal komad Discrete, kasneje pa je to sodelovanje botrovalo tudi izdaji njegovega prvenca pri založbi Program, mlajši sestri legendarne RAM Records. Če se na sceni pojaviš v družbi najbolj vplivnih, bo le malo vrat ostalo zaprtih. Njegove izdaje boste našli pri založbah Program (RAM), Blackout music, Rise audio, Titan, Citrus in Avantgarde, Eatbrain pa je njegova glasbena družina. Letos je pri Eatbrainu izdal Karate EP, za katerega pravi, da si je želel ustvariti album, ki bo plesen od začetka do konca – po vzoru Eat the Rich Novozelandcev State of Mind. Mi mislimo, da mu je uspelo. Njegovo ime izhaja iz nicka, ki ga je uporabljal pri igranju računalniških iger. In če ga želite res razjeziti, ga zapišite brez presledka pred 33.
Telekinesis, slovenskih prvakov temačnega d’n’b, ni treba posebej predstavljati. Prav pred kratkim sta pri založbi Blackout izdala New World Order, najbrž njun najbolj dodelan album do zdaj.
Za Illegalno podporo bodo poskrbeli starosta Hose, povratnik Parano.id in čvekavi Spade.
Vstopnina: z rezervacijo: 6 eur (omejeno število) / na dan dogodka 8 eur Rezervacije sprejemamo na e-naslov illegal.kru@gmail.com in na IllegalKru facebook inbox.