Koncerti

Mr. Bison (IT) + Midnight Lightnin’

Sezona se je komaj začela mi pa že nadaljujemo s stonersko invazijo v Channel Zeru, tokrat na odru italijanski nosilci najbolj psihedeličnega in progresivnega stonerja.

🦬 Mr. Bison 🦬 Midnight Lightnin’


Vstopnina: 13€


▘Mr. Bison (Psychedelic Stoner Rock / IT)

Skupina Mr. Bison, ustanovljena leta 2009, je nenadoma in eksplozivno zaslovela z albumom Holy Oak iz leta 2018, ki jo je popeljal na turnejo po Evropi in Združenih državah Amerike s prestižnimi izvajalci, kot so Danko Jones, John Garcia, Mondo Generator, Red Fang, Sea Sick Steve, Radio Moscow, Nebula in številni drugi.
Leta 2020 je izšel “Seaward”, konceptualni album, posvečen sedmim biserom Tirenskega morja, otokom toskanskega arhipelaga, ki še bolj raziskuje progresivno glasbo in predstavlja nadaljnjo mutacijo značilnega zvoka skupine ter potrjuje Mr. Bison kot enega najbolj vitalnih izvajalcev na mednarodni heavy sceni. Album leta na lestvici Doom Charts!

 ▘Midnight Lightnin’ (Psychedelic Blues Rock / SI)

Midnight Lightnin’ je psihadelični blues rock trio iz Ljubljane. Glasba, ki jo igrajo je improvizirana mešanica avtorske glasbe, zapuščine Jimija Hendrixa in bluesa 60-ih let.