Klubski večeri

Miligrami – sreda, 30.4. ob 23h

Po daljšem miligramskem mrku se bodo profesorji in asistenti skupaj z vso zvočnoropotarnico zopet pojavili. Tokrat bodo testne melodije uhajale skozi Kanal številka nič, ki se nahaja globoko v metelkovskih nedrjih.
Med intelektualno čredo vsekakor odzvanjajo pojmi, kot so trajnostno, lokalno, cenovno ugodno; zato smo te prvine mukoma sparili med seboj v nekakšno polnočnico gensko spremenjene plesne zelenjave:
Lokalno – Poleg neposrednih lokalnih virov iz dežele šahovnic in poletnih festivalov prihaja Davor O, ki se bo predstavil s podaljšanim setom avtorske produkcije.
Trajnostno – Davorjeva glasba, sicer ideološko umeščena blizu Detroita, samostojno vzbuja občudovanje ne glede na trenutno razmerje moči med silami trenda. Stran od krogotoka plujeta tudi Nitz in Zergon, ki pripravljata njun prvi skupen hibridni analogno-digitalni nastop.

Cenovno ugodno – Za prgišče se ponuja gala elektronski večer, kjer lahko svojemu intelektu simultano koristite in škodite s čohanjem po bradi ob žlahtnih zvočnih teksturah in lokanjem izza lokalnega točilnega pulta.
Davor O Live!
Nitz & Zergon Live!
Symann
Byn
Vstopnina: 5 eur