Klubski večeri

Mami’s Magic – petek, 17.2. ob 23h

V takoimenovano apokaliptično leto 2012 smo zakorakali po vseh horoskopih in verovanjih, spremembe pa se kažejo na vseh področjih. Tudi v mamino kuhinjo to leto prinaša nekaj drugačnosti, saj bodo tokrat naša ušesa uživala na psihadelično progresivni ravni z gosti iz Srbije, E-Clip in dvojec Middle Mode, ki nas bodo popeljali na malce drugačno popotovanje po sferah, kot smo ga sicer vajeni. Za zaključek pa bo domača ekipa poskrbela za vaš pristanek med zvezdami. Vidimo se na našem vzletišču! Za začetek nas bo ogrevali naš tati Krištof, ki ve kaj rabimo za dober štart. Middle Mode dvojec nam bo pa nakazal, kakšne spremembe lahko pričakujemo v letu, ki ga imamo pred seboj. Fanta, ki se skrivata za tem projektom, sta Jovan Tot in Ivan Jovičić, mlada in prespektivna dvojica je skupaj že od leta 2004. Middle Mode glasba je izpolnjena z spiritualno močjo in esenco, ki vas bo dvignila na višjo raven zavedanja in globje povezave s svojim jazom. Njihova prva predstavitev širši publiki je bila leta 2010, ko sta pristopila k hitro rastoči TesseracT Studio produkciji.
Marko Radovanović aka E-Clip je prav tako mlad fant, ki pa ni tako neznan svetovni publiki psihadelje. Njegov prvi experiment je bil bolj Fullon alter ego imenovan Beyondecliptica, s katerim je debitiral leta 2008, v katerem izdal album Groove Technologies. Svojo pot je nadaljeval s projektom E-Clip v 2009 ter ves čas sodeloval s kar nekaj založbami. Njegovo magično vplivnost so leta 2011 opazili pri Iono Music, kjer je izdal tudi zadnji EP Press Hold, ki je pravzaprav začetek njegovih potovanj, ki jih bo naredil po orbiti Sonca in občasnem povabilu Lune, da se mu pridruži.
Cuich bo poskrbel ,da bodo vase noge pravilno usmerjene na tej poti in na koncu bo Smrgoda zaključil pristanek v ozvezdju. Ste pripravljeni na spremembe?
Vidimo se, saj veste kje in kdaj…
Vstopnina : 8 eur do 24h / 10 eur