Klubski večeri

Mami’s Magic

Mamina Magija je spet nazaj po zelo vročem poletju in odlični festivalski sezoni. Vreme je že tako, da nam bodo pasali klubski večeri, kjer bomo lahko razmigali naša telesa in zaplesali.

🔮 Val Vashar 🔮 Winpa 🔮 Tsujo Twitch 🔮 Mushroom Magic Lights


Vstopnina: 10€


Tudi letošnja sezona bo pod vplivom Mo:Dema saj sta oba gosta že dolgo časa del njega tako glasbeno kot tehnično.

Prvi gost, ki bo razmigal naše noge je minister propagande Mo:Dem Festivala ter uradni predstavnik Zenon & Glitchy.Tonic.Records. kateremu v naših logih ni potrebna posebna predstavitev. Njegov edinstveni stil je dobro znan ljubiteljem psihedelične progressive ter hipnotičnega techna. Večni Punk upornik VAL VASHAR.

Eden glavnih promoterjev underground scene v Zagrebu je istočasno tudi glavni člen Insectik recordsa. Njegovo zanimanje za to zvrst glasbe je raslo skozi obiskovanje festivalov in podobnim dogodkom. Po pridružitvi Squatu Klaonica, kjer je leta 2011 odvrtel svoj prvi set kot DJ, je izdal pod okriljem Insectik records kompilaciji pod imenom “VA-Zima” ter “VA-In:sect” ter delal družbo na odru mnogim znanim imenom Psy scene, kot so Parasense, Kala, Sothwild, EVP … razlog temu je, ker so njegovi seti polni energije. Z nočnim full-on ritmom nam bo večer popestril DJ WINPA

Domači sukalec diskov pa je nam vsem dobro znani DJ CuPRUM aka Tsujo Twitch.

Za vizualne užitke kot vedno skrbi ekipa Mushroom Magic Lights

Vstop dovoljen vsem 18+
V klubu ne kadimo.
Garderoba ni obvezna, je pa zaželjena