Klubski večeri

Mami’s Magic – petek, 28.9. ob 23h

Jesen je že potrkala na vrata a spomini na festivalsko poletje so še vedno močni. Mami’sMagic vam bo z prvim žurom poskusila pričarati festivalsko vzdušje (sicer brez prahu ,ki je najbolj prisoten) z glasbo, ki je premikala nekaj 10.000 glavo pleme iz celega sveta …Prvič v Slovenijo prihajata Hardy Veles in Zyce iz TesseracT Studio iz Srbije. Njuna produkcija progressive-trance velja za eno boljših, zato jih lahko slišite na festivalih po celem svetu.
Zyce je solo progressive trance projekt Nikole Kozića iz Srbije. Nikola Kozić prihaja iz Nove Pazove -Srbija. Njegov prvi kontakt z glasbo in produciranjem sega v leto 1999, ko je še igral kitaro v različnih bendih. Po nekaj letih igranja pa je našel svoj izziv v elektroniki in tako je nastal projekt Zyce. Leta 2006 z prijatelji ustanovijo organizacijo TesseracTstudio, par let kasneje pa se prelevi v založbo, ki združuje najboljše progressive trance projekte v državi. Prvi album “Hyper Cube” je izšel pri Synergetic records iz Austrije leta 2008. Po tem je izdal več singlov pri različnih založbah, v orbito pa ga je dokončno vrgel drugi album “Transgressive” izdan pri založbi Spin Twist iz Nemčije Marca 2010. Ta album mu je odprl vrata na vse večje elektronske festivale po svetu. Leto kasneje izda 3 album “8Cell” v sodelovanju z Flegmo (Dalibor Delić) zraven tega pa Nikola še sodeluje pri različnih projektih v založbi; Ectima in Orison z Flegmo ter Vertex projekt z DJ Merlinom.
Goran Grubić je soustanovitelj TesseracTstudia in njegov glavni projekt Hardy Veles se prav tako fokusira na progressive trance zvok in je v celoti posvečen staro Slovanskem bogu. V zadnjih letih je imel izdanih vec singlov pri različnih založbah; TesseracT Studio, IONO Music, Synergetic Records in Spin Twist Records. Produkcija njegovega prvega albuma je bila preložena zaradi študija, toda kot obljublja je njegov magisterij pred koncem in do konca leta naj bi izdal svoj prvenec v celoti. Na našem žuru pa bomo imeli enkratno priložnost slišati med prvimi kaj pripravlja.

Damir Zeljković stoji za DJ Damzah-om pa je eden pionirjev Psytrance scene v BiH, kjer že leta oblikuje sceno in je gonilna sila “Inner Sunrise” organizacije. Njegovi DJ seti so Dark Psychedelic, Psytrance, Psydub. Od leta 2004 je član “Kali Project”, skupaj z DJ Tenssa in sta vodilni projekt Ultiva Recordsa. Od leta 2010 je DJ za Grotesque records iz Srbije, letos pa je postal DJ tudi za nam dobro znani Forestdelic.
Zraven gostov pa vam bo družbo delal še starosta slovenske Psy scene DJ Krištof in edina predstavnica Venere Magica.
Za nekaj ur bomo pozabili na jesen in se vrnili v poletje na plesišča festivalov, univerzuma in plaže Goe. Naj se potovanje začne!
Vstopnina: 10 eur do 24h / 12 eur