Klubski večeri

Mami’s Magic – petek, 23.11. ob 23h

12 leto, 11 mesec, 23 dan… Idealen večer za najboljšo ekipo, ki je kdajkoli tresla tla Metelkove, prav zato si zaslužite najboljše od najboljšega, saj v goste tokrat prihaja Menog, mag Portugalske Psy scene. Najboljši sky diver med dj-ji in najboljši dj med sky-diverji. Emocije so tiste, ki jih prenaša na ljudi z odra, njegova glasba je zgodba od začetka do konca, njegovi seti so narejeni iz enega samega razloga, DA LJUDJE PLEŠEJO! Trance trance trance!
Daniel Pedro Ferreira Bernardo alias Menog, pravi za sebe da je glasbenik celo življenje. Večina producentov ima za sabo Metal zgodovino, tako tudi Menog ni izjema. Zanimanje za elektroniko se je začelo leta 1997, prva BOOM izkušnja leto kasneje pa mu vzbudi interes, da začne tudi sam producirati.
Prvi projekt pod imenom Menog ’Natural Behaviour’ je izšel 2002 pri založbi Starsound iz Grčije. Menog je eden od ustanoviteljev Spectral Records in pod njenim imenom leta 2005 izda ‘Emotions!’ cd002 ter
svoj drugi solo album.
Najdete ga tudi na kompilacijah za različne druge založbe kot so Nutek, 3Division, Shiva Space Tech, Planet Ben in mnoge druge… Njegov zvok je iskan po celem svetu od Avstralije do Japonske in Indije pa skok do Brazilije, ZDA ter Mexica in hop je v Južni Afriki, od tam nazaj na vrh le te, v Maroko čez lužo v Španijo, pa Francijo in tako bi lahko naštevali v nedogled, omenimo pa lahko samo še to, da končno prihaja v Slovenijo.
Album izdan pri Nutek Records je bil nekaj, kar si je Menog že dogo želel. Remixi CPU-a, Space Tribe, Shift, Audialaze, Bliss naj naštejemo samo nekatere. ‘Musically Speaking’ pa je album, ki zadnja leta trese plesišča po vseh celinah. EP ”I see Change” pa je izšel prav pred kratkim.
Domača podpora bodo: Gashi (Flying Carpet) Tyma (Dancing Dragon)
Cuich (PsyDeZero)
Deco: Pustite se presenetiti
Vstopnina: 13 €
Vstop samo polnoletni in omejeno število kart.