Klubski večeri

Mami’s Magic – petek, 16.5. ob 23h

Mamina magična kuhinja vam za zadnji party v sezoni pripravlja mešanico zvoka, za katero bo poskrbel gost iz Francije, Suduaya (Altar Records) v družbi domače poznavalske ekipe Tsujo Twitch, Krištof in Neo.
Prišel je čas, da se počasi poslovimo od klubske sezone in dogodkov v zaprtih prostorih. Narava nas počasi a vztrajno kliče na poplesavanje pod jasnim zvezdnim nebom, toda še preden nam misli uidejo ven, bomo še enkrat dobro zatresli zidove in tla najboljšega kluba v mestu, kjer naše duše vedno dobijo to kar hočejo in v pravi meri.

Sudaya je mlad producent in kitarist iz Francije, ki se je po letih igranja po raznih bendih leta 2011 spoprijel še s psy-proggressive produkcijo in kmalu izdal svoj prvi single na Klopfgeister kompilaciji “Stand up against gravity” (Iono Music), že septembra isto leto pa izdal album “Dreaming Sun” pri Altar Records. Od takrat naprej njegovi ustvarjalni poti ni videti konca. Njegov drugi album “Unity”, izdan pri isti založbi, je prepoznaven po sodelovanju z Irino Mikhailovo, zadnja leta pa je prisoten tudi na festivalih po celem svetu, saj je njegov zvok zelo priljubljen pri poznavalcih celotne scene. Novi progressive psytrance album ter nove izdaje so na poti pri založbah kot so BMSS Records, Digital Om Productions and Altar Records.
Domača ekipa, ki mu bo skozi večer stala ob strani je: virtuozni sukalec diskov Tsujo Twitch; izvrstni povezovalec zgodb Krištof; ter ognjeni zaključevalec Neo.
Za vidna čutila skrbi: Mushroom Magic lights
Mami’s Magic @ Facebook
Vstopnina: 8 eur do 24h / 10 eur