Koncerti

Level 32: schntzl (BE) + Tachyon

Novembra se striček vrača med domače zvoke midija devetdesetih in se potika po vršacih razigranega kolaža semplov z belgijskim wonky-jazz duom schntzl.

👾 schntzl  👾 Tachyon


Vstopnina: 7€
Vstopnice so v predprodaji na voljo na Olaii.com ali v vseh 3DVA trafikah in na OMV bencinskih servisih.
📨 Naroči se na novice cikla Level Up: https://bit.ly/levelupdates
👀 Sledi na družbenih omrežjih: InstagramFacebook

Za fane: PC Music, Orange Milk, BadBadNotGood, SOPHIE


schntzl je belgijski duo, ki je svoje raziskovanje zvočnosti in različnih jazzovskih obratov na pop glasbo z letošnjim albumom Holiday privedel do skrajnosti. Na albumu se Casper Van De Velde in Hendrik Lasure (samooklicana Spužija belgijskega jazza) spremenita v mini orkester, ki bruha miniaturne kolaže samplov, povezane s pomočjo izurjenega čuta za jazzovsko kompozicijo. Vrtoglavo praskanje po glavi ob zvokih midija evforičnih devetdesetih.

“This is music that cannot really be defined.” – De Standaard


Koncert bo z live setom uvedel letošnji klubski maratonec Tachyon, ki s svojevrstnim aphexovskiom IDM-om ustvarja pravljice, ki bi jih svojim otrokom za lahko noč lahko brala umetna inteligenca. Sodeč po soundtrackih starih arkadnih igric, bi tako lahko zvenela tudi glasba Level Up strička.

***

Level 32 takes our protagonists back to his roots, hiking through the mountains of wonky 90s midi collages constructed by the belgian future-jazz duo schntzl.

Koncert podpirata Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo in Ministrstv