Klubski večeri

Clockwork Voltage Goes Clubbing II

Platformi LINK in Clockwork Voltage predstavljata drugo rundo klubske bonanze modularnih sintetizatorjev.

08080BeatMythbeepblip ⚡ JoondroidLowlanderShekuzaVariable


Vstopnina: 8€


Po odličnem odzivu na aprilski klubski pohod platforme Clockwork Voltage novembra nadaljujemo z novim modularnim allnighterjem, na katerem se bodo z live seti predstavili 08080, BeatMyth, beepblip, Joondroid, Lowlander, Shekuza in Variable.

🔴 LINK je serija elektronskih dogodkov in spletna platforma za povezovanje, promocijo in razvoj lokalne skupnosti DJ-jev, producentov in ljubiteljev klubske glasbe. Stream:

Skozi platformo Clockwork Voltage se manifestira skupnost domače modularne scene. Medtem ko smo v tujini priča vedno večjemu razmahu in zanimanju za ustvarjanje z modularnimi sintetizatorji, se je tudi na domačih tleh v zadnjih letih pojavilo lepo število ustvarjalcev in ustvarjalk, ki so aktivni v različnih poljih umetnosti. Srečanja predstavljajo zagon slovenske skupnosti, ki jo druži entuziazem do modularnih sintetizatorjev. Poleg uveljavljenih imen pa svet modularnih sintetizatorjev združuje tudi veliko neznank in neznancev, ki v zavetjih svojih domačih studiev pridno šraufajo in prakticirajo osciliranje v vsakodnevnem življenju.

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – oddelek za kulturo