Klubski večeri

La segunda venida del Sexo Cósmico

Nova poliritmična fiesta de baile v režiji kolektiva Cosmic Sex!

🌸 Anásta (Ustanova) 🌸 Đakka 🌸 Russell Sprout 🌸 Jaša 🌸 Blažen DJ + Cosmic Lights by TW

Za warm up bo tokrat zadolžena Anásta, nadobudna selektorka iz vrst ljubljanskega kolektiva Ustanova, ki napoveduje slow-burn seanso, zaznamovano z dembow ritmikami in počasnejšimi klubskimi petardami. Če vam je ime novo, si zarolajte njen nedavni set za oddajo DJ Afterparty na Radiu Študent. Uvertura, ki je ne gre zamuditi.

Druga gostja večera bo nova rezidentka DJ Seanse na Radiu Študent, eklektično naravnana didžejka mlajše generacije Đakka, ki nas je takoj prepričala s svojima edinima doslej objavljenima miksoma, “popizzdi Balkan set” in “сабласна сезона”. Đakka bo vajeti prevzela v drugem delu noči, in čeprav ne vemo točno, kaj pričakovati, smo prepričani, da bo 100% good shit. 

Za povezovalni program bo tokrat odgovoren partijski dvojec Blažen DJ in Jaša. Pričakujte žanrsko in ritmično razgibano klubsko odisejo. ASMR-jevsko šeškanje bobničev in opojni trenutki na plesišču garantirani! Za tradicionalno prvomajsko budnico pa bo zadolžen novopečeni član kolektiva Russell Sprout, ki bo razkril svoj arzenal ghettotech in sorodnih bengerjev. Pridite zgodaj ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Ostanite do konca.


 

Vstopnina: 8€