Koncerti

Klinci: Frendi album release + Sadye + Majlo 27

Po neštetih dogodivščinah, stotih pizdarijah, dolgih urah soul searchinga in ogromni zalogi nove muzike metliški rap kolektiv Klinci predstavlja album Frendi.

🫂 Klinci 🫂 Sadye 🫂 Majlo 27


Vstopnina: 10€


Klinci so že dokaj poznano ime na belokranjski 🌿glasbeni sceni. Majki Swat, Princ Haski in Laki Latex skupaj ustvarjajo že več kot 5 let, frendi so od rojstva. V svojem ustvarjanju obdelajo vse od malomeščanskih frustracij življenja v Metliki, eksistencialnih vprašanj smisla, do romantiziranja hedonističnega, že skoraj nihilističnega sloga življenja in prijateljstva. To prijateljstvo je tudi postavilo šablono za prvi album FRENDI, ki ga bodo v Ljubljani premierno predstavili v Channelu. Zgodba o frendih se piše že dolgo in z vseh strani. Ne glede na to, da so občutki mešani, pa ostaja samo ena zavestna odločitev. Riskirat vse ali umret za ultimativno svobodo.

Sadye gang 🍇🍌🍎 je svež slovenski hip-hop duo, ki je pred nekaj meseci izdal svoj zloglasni prvenec VSE PIČKE STE FUKJENE🎾, ki sta ga kmalu nasledila še singla AMBER HEARRRD in DANS MI GA BOŠ FAFALA, pred kratkim pa je izšel še collab komad z acsvg ONLYFRIENDS. Njuna vulgarna besedila dvigajo veliko prahu, ki ga s humorjem in dobro voljo pometeta pod posteljo, s katere potem repata. Trenutno delata na prvem albumu in tokrat bosta prvič javno odrepala še par neizdanih komadov. Pustite svojo normalnost doma in pridite bit čudni z njima.

Majlo 27 je nadobudni r’n’b, trap & hip hop izvajalec ter producent iz Trzina, ki se je širši glasbeni sceni 27. maja predstavil z debitantskim singlom VSE LUČI, s katerim je najavil tudi svoj prvenec x3. 🔦🚨💡 Pričakujete lahko mešanico švica 💦, emocij 😆 in doživetij 🪅 z žanrsko prelivajočim se programom, ki za vsakega ljubitelja glasbe skriva nekaj. ❤️


Koncert sofinancira Mestna občina Ljubljana – oddelek za kulturo.