Klubski večeri

Gonobeats w. ELIDAN + Bingl Bongl

Big, dirty stinkin’ bass!

🔊 Elidan 🔊 Gonobeats 🔊 Bingl Bongl


Vstopnina: 8€


▘ELIDAN (SI)

FKA Dubdiggerz!

▘Gonobeats (SI)

Ime Gonobeats izhaja iz imena Gonobitz, starega imena za Slovenske Konjice, kjer so skupaj odraščali člani ekipe Gonobeats.
Skozi leta odraščanja v majhnem mestu so razvili ljubezen do drug drugega in ljubezen do hudih beatov, soundsystem kulture in vinilnih plošč. Glasbeno jih združujejo razne vrste bass glasbe (drum and bass, dubstep, uk garage, hip-hop, jungle; na splošno glasba s hudim beatom in basslinom). Gonobeats so: Ali, Bushee, DJ 4, Kian, lowcase, Rotkart.

▘Bingl Bongl (SI)

Bingl Bongl je dinamični duo, ki prepleta najrazličnejše zvrsti glasbe. Dinamiko izpopolnjuje z živimi vložki analognih in digitalnih konzol in efektov, vse skupaj pa zapakira v velik paket frekvenc, ki je namenjen širjenju ljubezni, pozitivne energije in seveda neskončni razigranosti. V paket dogodka je vključen 1x Bingl, 1x Bongl, žur dokler nas ne izključijo, vsa ljubezen, ki jo premore vesolje in vaš suport, ki seveda ne sme manjkat! Pred udeležitvijo ne bo navodil. O tveganju in neželenih učinkih pa se posvetujte z vašo klapo ali sosedi. Da tveganja in neželenih učinkov ne bo prvlečte še njih zraven.