Klubski večeri

Filter x Bojler: EAN (Cosmic Bridge / VB) – petek, 21.3. ob 23h

EAN (Cosmic Bridge / VB) Moe Lester & TizTiz (DMNP) Freeverse & Cookie (Filter) KMN & TMN & Moat (Bojler)
V tretji ediciji serialke, Filter in Bojler predstavljata svež veter jungle futurizma in ostalih UK bass premetank z glavnim gostom iz Velike Britanije. Ean predstavlja novi val producentov, ki uspešno kljubujejo monotoniji glasbenih žanrov ter spretno mešajo vplive stare šole jungle klasicizma z novodobnimi prijemi techy footworka.

Prvič ga je bilo moč zaslediti na jungle footwork nujniku Pseudogeddon na založbi Cosmic Bridge, katera je pravzaprav najbolj zaslužna za oblikovanje novodobnega zvoka, iz katerega so se razvila imena kot so (že pri nas gostujoči) Moresounds, Om Unit ipd. Prav slednji ga je uvrstil v serijo zastojnskih izdaj, ki so mu omogočile debitantski Dark Net EP s katerim je požel vrsto pozitivnih kritik. Sledilo je še nekaj remixov za različna imena, kot je naprimer remix za James Lewisa na dubadelični/world beats založbi Original Cultures. Po hitrem preletu
soundclouda
pa vidimo, da mu v zadnjem času dogaja tudi grime in drum’n’bass, kar nakazuje tudi z žmohtno playlisto skrbno izbranih VIPijev ter ekskluziv v svojih gostujočih dj setih.
Poleg glavnega gosta se bosta na odru Channel Zera prvič predstavila tudi Moe Lester & TizTiz ter ustaljena ekipa rezidenčnih Filter in Bojler djev.
Vstopnina: 6 eur