Klubski večeri

Elektroliza – petek, 29.3. ob 23h

E.B.KING (Scienceofuse, Gumitwist) THA DISKO DON (Scienceofuse, Gumitwist) MARYTHMETIC (Crobot Rec., Principia Audiomatica / Hrv) 
 LE CHOCOLAT NOIR (Disco Panonia / Intergalactic FM)

MARYTHMETIC aka Dj Mary je pionir in pomemben sotvorec prave elektronske in industrial scene na Hrvaškem, v kateri sodeluje od samega začetka, med drugim redno od konca 80’ih in 90’ih v legendarnom klubu KSET, domače občinstvo pa se ga morda bolje spomni kot pogostega gosta Aldovega (Borghesia) programa “Technodrom” klubu K4. Z več kot 20-letnimi DJ izkušnjami, goreči predanosti in z vedno varirajočim izborom glasbe Marythmetic okorišča svoje tehnične vrline, ki jih pili na matematično strukturiranih tech-elektronskih sekvencah in razpoloženjih, za premiero na prihajajoči Elektrolizi pa pripravlja elektro ritmično plesno norišnico z old school & new school electro vožnjo, podprto z obstranskimi industrijskimi zvoki.
www.principia-audiomatica.com
, www.facebook.com/art.and.strategy
, www.facebook.com/marythmetic
LE CHOCOLAT NOIR, stari znanec in rezident programa Elektroliza DJ Yas, še vedno prisega na vinyle in electro. V Zagrebu je v zadnjem obdobju delil oder s Sneak-Thief-om in Delta Funktionen-om, še vedno pa redno vodi tudi radijsko oddajo na Intergalactic FM.
Elektroliza @ Facebook
LIVE stream od 23h dalje!
Vstopnina: 4 eur do 24h / 6 eur