Klubski večeri

DubLab: SOPOTSOUNDSYSTEM (BiH) – ponedeljek, 1.4. ob 22h

Sopotsoundsystem je veja benda SOPOT, ki jo sestavljajo člani zasedbe. Soundsystem uporablja za svoje nastope nekaj tradicionalnih instrumentov, semplerje in ostalo DJ opremo. Nastop bazira na DUBu, REGGAEju in drugih elektronskih stilih.
Milan Mika Aćimović aka: DJ KAWIAR MANGUEIRA, nastopa kot solo instrumentalist, DJ in kot član nekaterih glasbenih skupin iz Nemčije, Avstrije, Italije, Francije, Brazilije, Rusije, izozemske, Norveške, Švedske, Slovaške, Madžarske, Bolgarije, Makedonije, Grčije, BiH, Srbije, Hrvaške, Črne Gore.
Naj jih naštejemo nekaj:
LAGANESE – eksperimentalna muzika. SLAVENSKI – tradicionalna in duhovna muzika. JUBOOKO SA NEGRASS – alter. WD40 – jazz, fusion. MANESSAGRA – reggae. TAS JELSINGRAD – electro.
Trenutno je aktiven član bendov: SOPOT – dub,reggae,drum&bass,ethno
BREAKSTERS – breakbeat,drum ‘n’ bass
Nastopal je na mnogih festivalih v domovini in tujini. Snemal je nakaterih studijih kot so: Studio 1.PGP-RTS, Studio Beograd2, Jarring Effects Studio, Lyon, France3, RTRS, Studio Banja Luka, Recording Studio Pavarotti – Mostar,… Njegov stil se v DJ-anju veže na underground kulturo in smernice kot so Dub, Drum and Bass, Regaae, Breakbeat, Electro, Dub Step,…
Dejan Savić aka: DEJAAH SELECTA nastopa kot DJ in instrumentalist na festivalih širom področja Ex Yu. Njegov glasbeni stil je Reggae in Dub. Kot rezident je bil v klubih KASTRA in KIC (BiH). Je aktiven instrumentalist na kitari in trobenti. Igral je v različnih glasbenih skupinah s katerimi je posnel tudi nekaj albumov: MANESSAGRA – reggae,dub REVOLT – hard core – hip hop TANKER – stoner, metal
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur