Klubski večeri

DubLab: Rx:tx – ponedeljek, 10.12. ob 22h

Gostovanje založbe RX:TX:
Pavemental Oknai Some1Else Borka
Pavemental / Novi projekt Jerneja Marusica (aka Octexa), namenjen raziskovanju hiphop ritmov in sorodnih zvrsti (glitchop, wonky…). Hiphop, ki ga spremlja že od rane mladosti, a ga je dolga leta puščal bolj za subtilno začimbo in je na površje splavala pri albumu Variations, je pri projektu Pavemental postavljen v ospredje, dopolnjuje pa ga eklektična mešanica različnih stilov in globoki basi.

Oknai / Predstavnik mlajše generacije slovenskih beatov in basov, ki nas je do sedaj po domačem klubovju razveseljeval predvsem z naseckanimi ableton live seti, za katere sam uporablja oznako “clip chop”. Njegov EP prvenec Ain’t a Dream je izšel lani pri založbi rx:tx in se giblje nekje med glitchhopom, IDM-om, hiphopom, …
Some1Else / Prav tako predstavnik mlajše generacije hrupnežev in v navezi z Oknaijem prav tako pristaš didžejevskega sekljanja pod imenom clip chop, ki sta si ga izmislila pred nekaj leti. Član pestrega in glasnega kolektiva CUF.
Borka / Veteran ljubljanske scene, član tria Jimmy Barka Experience, občasni organizator dogodkov, ki na Radiu Študent vodi glasbeno oddajo Breakwave. Letos je pri založbi rx:tx izdal malo ploščo What Sticks.
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur