Klubski večeri

DubLab: Rootical Vibrations vol.6 – ponedeljek, 4.3. ob 22h

Omega Vibes: Roots Daughters meet Bad Gal Forward!
Vsako leto se 8. marca po celem svetu praznuje mednarodni dan žena, ki ga v številnih državah praznujejo kot državni praznik. Dan žena je mednarodni praznik ekonomske, politične in socialne enakopravnosti žensk. Prvič so ga začeli praznovati leta 1911 v Avstriji, Nemčiji, Švici in na Danskem.
Današnja ženska je mešanica tradicionalnih vrednot in sodobnega stila. Jeskladišče neverjetne sile, ki prinaša barve življenja, sublimna podoba toplotein nepopustljive moči!! Ona je nekdo, ki jo je treba spoštovati in gojiti. Vpočastitev resničnega bistva ženske, ob mednarodnemu dnevu žensk, vas Dub Labvabi da skupaj z nami zaplešete ob različnih zvokih reggae glasbe z Selektorkami!! Pripravite se na večer roots, dub in dancehall glasbe ter se prepričajte kako izgleda ko ženske vzamejo stvari v svoje roke!!!
Bad Gal Forward Soundsystem je Reggae Dancehall Soundsystem iz Slovenije, ustanovljen marca 2009 in predstavlja najboljšo izbiro reggaeja z vsega sveta, od Rootsa in reggaeja iz Deviških otokov, skozi New Roots, do afriških pesmi in celo reggaetona, in tako naprej (nikoli nazaj!) do svoje najljubše izbire – Dancehall! Neverjetna raznolikost njihove reggae selekcije je vedno polna pozitivnih vibracij in energije, kar jim omogoča, da si oder večkrat delijo z različnimi soundsystemi in selektorji.
Roots Daugthers – Ideja za promoviranje Dub-a se jima je porodila decembra 2009.Najprej sta se pojavili na Dub Labu v Channel Zero na samostojnem večeru, kjer sta postopoma postali del Dub Lab Crew-ja. Od takrat sta nastopili na festivalih Seasplash, Life Celebration and Future Nature, Overjam in številnih klubih v Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem.
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 2 eur