Koncerti

DubLab: iLLBiLLY HiTEC (Berlin) – ponedeljek, 13.5. ob 22h

iLLBiLLY HiTEC je duo iz Berlina, ki meša reggae in elektroniko, s pridihi duba, breakbeata, hip-hop-a in jungla. Tokratni nastop bo zajemal elektronske zvoke, beate in sample iz reggae klasik, vsemu temu pa primešata še vokale in tako ustvarita unikatno predstavo. Po prvencu, EP “BadBoyBass”, ter nekaj izdanimi vinilkami in pozitivnem odzivu s koncertov po Evropi, Aziji in Mehiki, sta iLLBiLLY HiTEC postala ena zanimivejših novih performerjev tega žanra.
V letu 2012 sta prvič prepotovala celo Azijo, turneja je vkljućevala tako Japonsko, Hong Kong, Indijo, Vietnam in Tajsko.
Za njiju se zanima celo znan nemški dancehall band SEEED, kateri je že naročili remiks svojega komada “Augenbling” pri dvojcu. Z izdajo prvega albuma “Reggaetronics” se iLLBiLLY HiTEC s februarjem 2013 odpravljata na turnejo. Na turneji se jim bo na vseh nastopih pridružil tudi Longfingah, eden bolj talentiranih reggae pevcev iz Nemcije.
Novi CD bo pospremljen tudi z vinilnimi izdajami, ki bodo vključevale remixe izpod prstov Roba Smitha, Symbiz Sounda, Dubamtixa, Overproof Soundsystema in Umberta Echa.
Soundcloud Youtube
Support: TBA
Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur