Klubski večeri

DubLab: GEORG VIKTOR EMANNUEL (A) – loop station – ponedeljek, 28.1. ob 22h

Na DubLab smo tokrat povabili gosta iz Avstrije, za podporo pa bo tudi tokrat poskrbela domača ekipa…skratka obeta se nam pester večer reggaeja, rapa, freestylea, beatboxa in še marsičesa.
V goste na DubLab prihaja Georg Viktor Emmanuel iz Linza (Avstrija), glasbenik, ki je letos pustil svojo redno službo in se odpravil na svojo prvo turnejo po svetu. Njegov nastop zajema beatboxing in livelooping in je med boljšimi v tem žanru. Na odru v živo ustvarja komade s svojim vokalom in raznimi instrumenti (bobni, klaviature, trobenta, efekti, kitara) ter glasbo sproti snema na loop station, ki nato predvaja neskončni loop. Njegov nastop je prežet z improvizacijo, vanj pa vključuje tudi publiko. Žanrsko se nagiba predvsem k dubu, elektru, funku z elementi rocka in vse skupaj prepleta in združi. Georg Viktor Emmanuel se zaenkrat osredotoča na svoje žive nastope na odrih in ulicah, kjer preseneča svojo publiko z ustvarjanjem komadov v živo pred njihovimi očmi. V svoje šove vpleta tudi druge elemente presenečenja, kot na primer flashmob predstavo. Ne zamudite priložnosti in se udeležite prvega nastopa z loop stationom v Sloveniji!

Za boljšo predstavo si lahko pogledate spodnje povezave s posnetki nastopov Georga Viktorja Emmanuela:
http://youtu.be/PydDZUXkb9U in
www.youtube.com/georgviktoremmanuel. www.georgviktoremmanuel.com www.looping-earth.com
Big up!
DJ CHAI se s svojimi zlatimi vršički zopet vrača na plesno sceno. Zaloge roots, dub, ter dancehall glasbe so polne, energija pa vedno bolj vrela. Bless…
MC SUNNY SUN
je član ekipe Balance Crew iz Rijeke, čeravno praktično celo mladost živi v Ljubljani. Več kot desetletje že nastopa po balkanu. Njegova zgodba se je začela s poslušanjem kaset v „walkmanu“ ter na fristajlerskih mikrofonskih eskapadah na najrazličnejših odrih. Marsikdo Sunnyja pozna kot raperja, ki se poleg repanja aktivno ukvarja še z DJanjem in beat makingom.
soundcloud.com/sunnysun facebook.com/mcsunnysun youtube.com/watch?v=SVJ61Yn_CJU youtube.com/watch?v=qW_9KC8JQu4&feature=plcp
Alan Trbižan a.k.a A-POUND je bil rojen v Sloveniji 1983. V najstniških letih se je začel ukvarjati z freestylom (prostem slogu rimanja). Čez leta je nastopil kot suport na večih prireditvah, je večni promoter Hip-hop kulture. Z unikatnim pristopom do glasbe spremeni navadne ritme, v zabavne, poskočne komade, ki premaknejo vsakogar.
ŽELVA (Beatbox)-(Area Zero), prihaja iz Novega mesta in beatboxa že več kot 8 let. Svojo originalnost in skill lahko potrdi s sodelovanji z imeni kot so Gero, Mirko, Sajkoslav,… Svoj podpis ima pa na placih kot so Štuk, Lokal Patriot, San Sebastian, Mystic,… Lomljeni ritmi so njegova specialiteta, bass pa glavna začimba.
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 4 eur