Klubski večeri

DubLab & BassPass present: MindStep Music w. BunZer0 – petek, 25.1. ob 22h

DubLab tokrat v sodelovanju z blogom BassPass prestavlja prvega izmed serije treh MindStep dogodkov, ki se bodo zvrstili na Dub Lab-u v Channel Zeru v letu 2013.
MindStep Music je londonska založba pod okriljem dj Crises-a, najbolj poznanega kot rezidenta Rinse Fm radijske postaje. Tako sama založba kot tudi MindStep eventi se osredotočajo na odkrivanje novih talentov v spektru deep, dark dubstepa pa vse do reggae, dub in soulful zvokov. Poleg dajanja priložnosti novim ustvarjalcem so MindStep eventi gostili tudi naslednje headliner-je: V.I.V.E.K. (Deep Medi), Quest (Anti‐Social), J:Kenzo (Tempa), Tunnidge (Chestplate), Sukh Knight (True Tiger).
Največje priznanje na področju razvoja underground glasbe si je MindStep Music prislužila lani, ko je prejela naziv ‘najboljše nove založbe’ na Dubstepforum Awards 2012.
MindStep Music kot prvega v seriji treh dogodkov predstavlja svojega varovanca BunZer0-ta, belgijskega DJ-ja ter že sedem let rezidenta na radijski postaji Sub.fm, kjer lahko tedensko poslušate njegov FOB show.

BunZer0 je na področju dj-anja veteran z 20-letno kariero, od njega pa lahko pričakujete unikatne in sveže zvoke ter napredne glasbene stile, ki prispevajo k njegovim značilnim in navdihujočim setom ter ga tako uvrščajo v ospredje razvijajočega se sveta elektronske plesne glasbe (EDM). Po izjemnem odzivu na oktobrsko MindStep Music izdajo “The Compilation 2012” založba pluje v leto 2013 z izdajo BunZer0-vega EP-ja imenovanega Darabuka. Glede na njegove izkušnje in izpostavljanje progresivnih zvokov v nenehno spreminjajočem se dubstep žanru je tudi njegova produkcija izjemno napredna in unikatna. Tako v glasbo vključuje organske zvoke in sodeluje z različnimi glasbeniki; z violinistko Katyo Gabeli, z Mr. Jo-jem na diatonični harmoniki, z maroškim bobnarjem Kamine-om. Cel projekt je prežet z etno tribal zvoki, ki jih spretno vpleta v digitalno produkcijo s poudarkom na težkih sub frekvencah.
Ne zamudite tega unikatnega dogodka in se pridite prepričati o izjemni nadarjenosti veterana svetovne dubstep scene. Pozitivne vibracije in “Music for your Mind Step” so zagotovljeni!
Support:
Dr.Bancho
Sunneh (Krunchit!!, Dub Lab) Utti (Synaptic) Freeverse (Synaptic, Krunchit!!) Dot.
MindStep Music BunZer0 Darabuka EP MindStep shop BassPass blog
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 6 eur Z rezervacijo vstopnice na email: dornik.dublab@gmail.com si do 24h lahko zagotovite vstopnico po 5 eur za kasnejši prihod.